Dette website gør brug af cookies til at gemme info om hvem du er, når du er logget på. Ved at klikke på "Ok", acceptere du brugen af cookies på dette website.   

Madeleine Heilmann

Tilføj til Lightbox
Højde
178 cm
Vægt
61 kg
Alder
19 år
Øjenfarve
Blå/Grå 
Hårfarve
Brunt 
Skostørrelse
38 
Bryst
75B
Sprog
Dansk, Engelsk, Spansk, Tysk 
Land
Danmark 

Jeg er vandt til at arbejde, og gerne med en masse udfordringer. Det har jeg gjort siden jeg var 8 år gammel, og jeg er vild med det! Går pt på gymnasium i Roskilde. Men prioriterer arbejde og skole lige højt. I min fritid er jeg meget social, og elsker at hænge ud med mine venner (helst i kbh)

Jeg har stort krøllet hår, næsten en løvemanke. Med et ALTID stort smil på læben. Jeg er udadvent, sjov, snak-saglig, frisk og meget samarbejd villig. Jeg er vandt til at få taget billeder på ugentlig basis, da jeg bruger meget tid på at opdatere min instagram: Madeleineheilmann (tjek gerne den ud også, for altid nye billeder) Jeg er som person meget kreativ! Jeg er godt til: ballet og moderne dans. Jeg har rullet på rulleskøjter i 9 år (ligesom kunstskøjteløb, hvor jeg også var på showhold) og jeg er også super god til at stå på ski! hvilket jeg har gjort hele mit liv.

Prinsessroyal.dk (tøj model, som barn) Theskull.dk (tøj model) Klarsyn.dk (brille model) Fandango.dk (tøj model, som barn) Har været med i en Violetta reklame på DR Ultra Har gået mode show, for Today Kids (stenløse) TV reklame for Netflex - Pretty little liars serien