Dette website gør brug af cookies til at gemme info om hvem du er, når du er logget på. Ved at klikke på "Ok", acceptere du brugen af cookies på dette website.   

Kristinna Brejner

Tilføj til Lightbox
Højde
167 cm
Vægt
63 kg
Alder
41 år
Øjenfarve
Grønne 
Hårfarve
Lyseblond 
Skostørrelse
39 
Kategorier
,
Bryst
Sprog
Dansk, Engelsk, Svensk, Tysk 
Land
Danmark 

Er glad, nem at have med at gøre og er udadvendt. Har en god indlevelsesevne, indfølingsevne og omstillingsevne. Kan være meget seriøs men er ej heller bange for at lave sjov og være selvironisk. Er studerende på Århus universitet, så er Meget fleksibel ihht arbejdstid og sted. Er pt. på barsel og er extra fleksible. Største Interesseområder gennem tiden; Windsurfing. Wakeboard. Styrketræning. Er dansk juniormester i styrkeløft 2001. Konkurence-roning på Hawaii i outrigger-canoe. Konkurence-roning i inrigger i DK. Tidligere store interesser: Showdance. Ridning. Har i ca. 5 år undervist i vandaerobic og vandgymnastik. Arbejdet ca. 6 år som livredder og fitnessinstruktør. 8 sæsoner som Tjener/bartender. Endvidere nyder jeg livet med min mand og vores tre sønner, med en hverdag hvor man er godt spændt for. Har lige boet fire fantastiske år i Singapore. Tidligere 1 1/2 år, dels i Tyskland, Spanien og på Hawaii som helt ung. Laver både reklamefilm og foto. Tager opgaver i hele landet.

Mine grønne øjne og mit lyse og energiske sind.

Var aktuel marts/april 2004 i en reklamefilm på TV2 for optiker Louis Nielsen. Var endvidere på plakaten i samtlige Louis Nielsens butikker landet over. Nov.2005, aktuel i en trailer på DR1 og DR2, en reklame for kommunalvalget. Har borgmester-kæde på og siger; Hvis jeg var borgmester.... ;-) 2009 på TV2, Reklamefilm for Erling Christensens møbler, hvor jeg siger flere sætninger.